Over ons

  

Amazing Oriental 
De gedachte “wat van ver komt is lekker” is inmiddels achterhaald. Voor de lekkerste producten hoeft u namelijk niet verder te kijken dan uw eigen omgeving! Met 19 vestigingen is Amazing Oriental de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Met een assortiment van meer dan 6.000 authentieke A-merken uit Azië heeft Amazing Oriental het ruimste aanbod voor een One- Stop -Shop. Ontdek het gemak van instant noedels in meer dan 200 soorten verschillende smaken en de heerlijk gevarieerde Dim Sum hapjes in de vriesvakken die u als brunch voor in het weekend kunt gebruiken.Loop langs het gangpad van onze kruiden- en specerijenafdeling voor de onmisbare heerlijke smaakmakers in uw gerechten. Kies uit meer dan honderden sambals, authentieke en kant- en klare sauzen om mee te wokken. Op de groenteafdeling vindt u onze verse groenten en kruiden die speciaal voor u zijn geselecteerd.

Oriental Webshop
Wilt u ervaren hoe makkelijk het is om via het internet te bestellen, hoeveel u maar wilt en wanneer het u uitkomt? Kies dan voor onze Amazing Oriental Webshop. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week, kunt u uw boodschappen bestellen. Ons Oriental webteam staat voor u klaar om uw bestellingen te verwerken en om al uw vragen te beantwoorden. Ga snel naar www.orientalwebshop.nl en ontdek online de Amazing Oriental supermarkt voor al uw Aziatische producten.

Social media
Amazing Oriental maakt ook actief gebruik van de sociale media. “Like’’ ons op Facebook, volg ons op Twitter, bezoek ons op Google plus, bekijk onze Pinterests of onze Youtube video's en kom in aanraking met mensen met dezelfde passies, interesses en ideeën.

Amazing Oriental in de media
Amazing Oriental is vaak in de media te vinden, zowel in de krant als op tv!

Asian News
Amazing Oriental is vaak in de Chinese krant, Asian News te vinden. Wij plaatsen hier onze aanbiedingen, maar ook verschijnen wij regelmatig in de krant.

359 20-02-2014
 

Metro krant
Amazing Oriental aan de West-Kruiskade.

Rotterdam 06-12-2013

LifestyleXperience
De opnames zijn in onze vestiging aan de Flinesstraat 6 in Duivendrecht opgenomen.
Uitzending gemist? Hier kan het weer bekeken worden:
Amazing Oriental bij LifestyleXperience

Logo
PDF vector logo van Amazing Oriental, de grootste Aziatische supermarkt